Referenser

KSSS

Vi har beställt fyra hjärtstartare av Livrädda.
Jättebra rådgivning, snabb och smidig leverans av våra hjärtstartare!

Christoffer Dohrn

Verisec AB

Stort tack Pernilla för en livsviktig utbildning till våra anställda. Du förmedlar kunskapen på ett otroligt engagerande sätt och samtliga deltagare var väldigt nöjda. Vi rekommenderar varmt Livrädda för er som vill utbilda er i livräddning!

Frida Richter

Jöta El AB

”En lagom lång och detaljrik utbildning med en alert och inspirerande kursledare. Jöta Gruppen rekommenderar varmt andra företag att gå hjärt- och lungräddningsutbildningen genom livradda.nu.
Tack Pernilla!”

Minna Kruse
Verksamhetschef

Skärgårdsstadsskolan Österåkers Kommun

”- Pernilla, vilken stjärna du är! Du var tydlig och utmanade oss. Jag är mycket nöjd med utbildningarna du har haft för oss på skolan.”

Åsa Häger, Rektor

Solhagagruppen

”Tack Pernilla för en väldigt inspirerande och informativ utbildning av HLR. Pernilla har utbildat alla mina tre personalgrupper. Dels på båda mina stöd och serviceboenden samt på specialförskolan. Personalen på alla tre enheter gav mycket positiv feedback på utbildningen, här kommer några kommentarer.

– HLR:en va mycket intressant och bra tycker jag. Hon hade en hel del ny information och annat intressant material som hon förmedlade. Tyckte de va jättebra helt enkelt.

– Jag tyckte att HLR-utbildningen med Pernilla var kanonbra och går gärna igen om vi får möjlighet. Det sker ju förändringar så det är väl bra att uppdatera sig med jämna mellanrum.

– Pernilla hade pondus, gav tydlig information och var rak. Hon fångade oss direkt, och behöll allas uppmärksamhet under kurstimmarna. Många har sagt att för första gången efter en HLR-kurs så känns det som att kunskapen sitter!

Jag kan verkligen rekommendera Pernilla och hennes HLR utbildning.”

Jennie Skillt
Verksamhetschef

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå