Är du i riskzonen?

Aldrig förr har vi varit så pålästa om hur vi ska leva för att ha en bra hälsa.

Förutom hur du motionerar, äter, försöker låta bli att stressa och sover så har man sett i studier att kvoten mellan omega 3 och omega 6 i kroppen kan vara av betydelse.

Omega 3 och omega 6 är fettsyror som har viktiga uppgifter i vår kropp och vi måste få i oss dem via vår kost. Kroppen kan inte själv producera dem.

Problemet är att den mesta mat vi äter idag innehåller omega 6, så vi får med lätthet i oss mängder av omega 6. Omega 6 finns b.la i vegetabiliska oljor. Att få i oss tillräcklig mängd omega 3 och då bl.a de marina fettsyrorna EPA och DHA är däremot mycket svårt. Vi behöver då äta stora mängder vilt fångad kallvattenfisk men oftast hittar vi bara odlad fisk i butiken.

Vårt DNA är gjort för att vi ska ha en balans på 1:1 mellan omega 6 och omega 3 i vår kropp.

WHO (Världshälsoorganisationen) rekommenderar att vi ska ligga 4:1 eller bättre i vår balans för ett friskt hjärta och kärlsystem.

Efter att tagit över 400 000 blodtester kan vi se att 75% i Europa har en balans på 15:1 eller sämre. Bara 5 % av befolkningen har en bra balans på 3:1 eller bättre.

Är du i riskzonen? Vill du veta din balans mellan omega 6 och omega 3 samt hur nivåerna av de livsnödvändiga fettsyrorna ser ut i din kropp? Kontakta oss för att ta ett blodtest.

Är din kropp i obalans och dina nivåer av de marina fettsyrorna är för låga kan vi erbjuda dig en olja som är en kombinationsprodukt, rik på EPA och DHA samt viktiga polyfenoler. Polyfenoler är en kraftfull antioxidant som hjälper oljan att inte härskna och transporterar fettsyrorna ut på cellnivå. Att fettsyrorna kommer ut på cellnivån ger effekten för vårt hjärta kärl. 95% av alla som provar oljan kommer i balans på 120 dagar.

Kontakta oss för mer information eller beställ redan idag på: tryzinzino.com

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå