Konsultverksamhet

Livrädda är även ett konsultföretag. Vi utbildar och föreläser åt andra utbildnings och event företag mot konsultarvode.

  • Vill ni ha HLR eller första hjälpen utbildningar som en aktivitet vid företagsevent. Våra instruktörer är vana att hålla utbildningar i olika typer av miljöer, de ser till att det allvarliga ämnet praktiseras på ett lättsamt, roligt och intressant sätt. Kontakta oss för att diskutera ett samarbete.

  • Är ni ett utbildningsföretag inom ett annat område men som vill kunna erbjuda kunder kurser i HLR eller första hjälpen? Anlita oss på Livrädda som instruktörer. Kontakta oss så vi kan diskutera vidare.
  • Är ni ett företag i samma bransch men vill ha hjälp med att utbilda inom HLR, DHLR, SHLR, BHLR och första hjälpen? Vi har duktiga instruktörer certifierade av HLR Rådet. Läs gärna referenser från kursdeltagare. Kontakta oss för att diskutera ett samarbete.

Föreläsningar

Är ni en förening, frukostklubb, ett nätverk eller liknande som vill veta mer om hjärtlungräddning och/eller hjärtstartare? Vi på Livrädda erbjuder kortare eller längre föreläsningar i ämnet. Kontakta oss så skräddarsyr vi en föreläsning som passar era önskemål.

Rådgivning

Utan kunskap kan det vara svårt att välja rätt hjärtstartare till er verksamhet. Det finns många olika modeller av hjärtstartare. Vi kan hjärtstartare och oberoende av märke på hjärtstartare hjälper vi er att hitta rätt hjärtstartare för er verksamhet. Ni listar upp vad som är viktigt för er. Vi gör jobbet och ger er ett förslag på två hjärtstartare som passar er verksamhet. Vi demonstrerar dessa två modeller för er och sedan behöver ni bara välja mellan dessa två hjärtstartare. Vill ni utbilda er personal så hjälper vi er och utbildar på den hjärtstartare ni valt att införskaffa till företaget.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå