Hjärtstartare

Plötsligt hjärtstopp kan drabba alla när som helst, oavsett ålder. Den som drabbas kan vara en arbetskamrat, besökare, affärskontakt, vän eller någon inom familjen, alla med många år kvar att leva. Tidig start av hjärtlungräddning och en eller flera elchocker från en hjärtstartare ökar chansen till överlevnad. Tiden är inte bara viktig för överlevnaden utan också för chansen till full återhämtning.

Vi på Livrädda har stor erfarenhet av olika typer av hjärtstartare, vi ger dig råd och tips vid köp av hjärtstartare. Vi säljer hjärtstartare som är lätta att använda för alla och som passar i alla olika typer av miljöer. Vi hjälper er att hitta rätt hjärtstartare för just era behov. Läs Svenska HLR-rådets rekommendationer för köp av hjärtstartare.

LIFEPAK CR2

Framtidens hjärtstartare är här!
Det har aldrig tidigare varit lättare att äga och använda en hjärtstartare. Lifepak CR2 ger er tydliga HLR anvisningar om handplacering, frekvens och kompressionsdjup. Ljudvolymen justeras efter hur mycket ljud det är runt omkring. Med Lifepak CR2 kan du med en knapptryckning ändra till barnläge eller ändra till ett annat språk t.e.x engelska. Dessutom är det den enda hjärtstartaren på marknaden som kan göra analys efter defibrillerbar rytm under pågående HLR. Att minska pauserna i HLR ökar chanserna till överlevnad. Hjärtstartaren har 8 års garanti.

Kontakta oss för fri offert

LIFEPACK CR Plus

LIFEPAK CR Plus är anpassad för lekmän, den är lätt att använda, den är enkel att starta och det är lätt att placera elektroderna rätt. En LIFEPAK CR Plus är lätt att äga och minimalt underhåll krävs. Alla kan inte räddas från plötsligt hjärtstopp men undersökningar och studier visar att tidig defibrillering ökar överlevnadschansen markant. LIFEPAK CR Plus är en mycket prisvärd hjärtstartare och passar för privatpersoner, föreningar och företag dessutom passar den i de flesta miljöer. LIFEPAK CR Plus kommer redo att användas!
Köpet inkluderar bärväska, extra elektroder, CHARGE-PAK™-batteriladdare och Ambu® Res-Cue Mask® kit
8 års garanti, batteri och elektroder byts samtidigt vartannat år.

Kontakta oss för fri offert

Philips Heartstart FRx

Heartstart FRx är en robust och pålitlig hjärtstartare som passar för tuffare miljöer. Den passar i skärgårdsmiljö, simhallar, industri och där räddaren kan behöva vistas i regnväder.
Heartstart FRx är den hjärtstartare som Sjöräddningen och polisen i Stockholm använder. Den passar lika bra att användas av proffisionella som till lekmän.
Ett unikt tillbehör till FRx är barnnyckeln. Om man behöver defibrillera ett barn under 25 kg sätter man i nyckeln och defibrilleringsenergin sänks automatiskt och HLR handledningen ändras till rekommendationer för barn. Detta gör att FRx med barnnyckeln är idealisk till barnomsorg, skolor och andra miljöer där barn vistas.

Kontakta oss för fri offert

Philips Heartstart HS1

Heartstart HS1 är den mest sålda hjärtstartaren i Sverige tack vare sin användarvänlighet, långa batteritid och att den är så gott som underhållsfri. Den är perfekt för kontor, skola, hotell, gallerior, bostadsrättsföreningar och på liknande platser.
Nu kan alla hjälpa till att rädda liv!
Talande instruktioner leder användaren genom HLR och defibrillering.
HS1 gör egna självtester av viktiga funktioner dagligen, veckovis och månadsvis. Hjärtstartaren börjar pipa om elektroder eller batteri måste bytas eller om annan service krävs.

Kontakta oss för fri offert

Cardiac Scince Powerheart G5

Cardiac Science Powerheart G5 är extremt användarvänlig och ger en snabb, effektiv anpassad behandling för den som drabbats av ett hjärtstopp. Den gör dagliga självtester av bl.a. elektroder och batteri. Med avancerad teknik mäter den impedansen hos varje person och anpassar elchocken därefter. Powerheart G5 finns att välja i halvautomatisk eller i helautomatisk version. Med helautomatisk hjärtstartaren menas att elchocken avges helt automatiskt, utan att man behöver trycka på en knapp om hjärtstartaren känner att det är ett hjärtstopp. På en halvautomatisk hjärtstartare (vanligast i Sverige) måste man själv trycka på knappen som ger elchocken. Powerheart G5 har dessutom en unik tvåspråksfunktion. Vilket ger möjlighet till att anpassa användarinstruktionerna efter användaren t.ex. växla mellan svenska och engelska.

7 års garanti. Batteriet har 4 års fulldriftsgaranti.

Kontakta oss för fri offert

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå